Katčin blog

Pro moji rodinu a přátele.

My Photo
Name:
Location: Wien, Austria

Saturday, July 31, 2010

V obrázcích

Tentokrát za sebe nechám promluvit fotky z posledních měsíců.


Z Lednice

Od domu rodičů vede krásná ztezka ideální k projížďce na kole.



Kávová pauza




Z Vídně
V květnu nás navštívili Scottovi rodiče (přivezli nám nazpět Sophii, která s nimi v Thurso strávila na zážitky bohatý týden). Jeden den jsme se si všichni udělali piknik na vodách “Alte Donau”, tedy ramena Dunaje, které se nachází kousek od našeho bytu.













Ze Semmeringu
Týden po operaci jsem zatoužila po lesích a tak jsme si vyjeli na Semmering (William byl v Lednici).











Konec školního roku
Maminka, Anna a já jsme oslavily Aniččin konec školního roku. Velmi důstojně, maminka nás pozvala do kavárny, kde jsme si mohly poručit, co hrdlo ráčí - Anna jako odměnu za úsilí ve škole, já jako odměnu za úsilí po večerech. Anna první půlrok strávila v dvojjazyčné, anglicko-německé škole. Protože však její motivace mluvit německy byla nulová, přešla Anna v březnu do čistě německy mluvící školy, kde se krásně rozmluvila. Čtyři měsíce ale nejsou dostatečně dlouhá doba na zásadnější zvládnutí jazyka (např. jména květin, ptáků apod.) a tak Anička půjde do první třídy ještě jednou. Protože jí bude v listopadu sedm, tak nemá zmeškáno a učit jí bude teta “Tante Michi”.





Z parku Oberlaa
Rozlehlý park v desátém okresu, kde jsme si s Markem, Claudií a jejích malou Carolínkou a o něco větší Julií udělali piknik.











Od nás
Nejčerstvější fotka – včerejší spontání odpoledne a večer u nás. Scott se nemohl nabažit miminka a teď ho právě poslouchám, jak se svým kamarádem Jamesem po internetu hraje drsnou hru a přitom mu něžně a velmi dopodrobna líčí, jak včera držel Carolínku.



0 Comments:

Post a Comment

<< Home